ÅRSLISTA

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Det gjorde jag säkert, men inget som jag minns specifikt.
Hur har ditt 2015 varit? Jobbigt på ett sätt, men också väldigt framgångsrikt och roligt. Mycket hårt jobb som verkligen har payat off, så jag är supernöjd.
Tror du att år 2016 kommer blir bättre? Det är jag nästan 100% säker på.
Blev du kär i år? Nej inte blev, men fortsatte vara kär i Christopher :)
Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? Något speciellt datum kommer jag nog inte komma ihåg, kommer nog mer se tillbaka på hela året som ett slags förändringens år senare.
Vad är din största framgång 2015? Mig själv. Haha nä men haft så många personliga framgångar, blir fasiken nästan lite stolt.
Höll du några av dina nyårslöften? Jag kör sedan nägra år tillbaka på nyårsmål, checkade av en del och resten är jag på god väg att fixa så det är jag nöjd med.
Bästa köpet? Se inlägget här :)
Vad spenderade du mest pengar på? Antagligen kläder, tågresor och skönhetsprodukter.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Såklart! Både saker jag själv gjorde och saker som Christopher och min familj gjorde för mig.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Take Me To Church, Blank Space, Flashlight
Vem har du umgåts med mest? Christopher såklart, hehe.
 
 

Bästa minnet från 2015? Åh jag har alltid så svårt att komma på sånt här, men helgen i Halmstad hos Malin och Stockholmsvistelsen med Christopher var superkul!
Vilka länder besökte du? Tror detta kan vara första året jag inte varit utomlands alls?
Har du haft ett förhållande under 2015? Ja, jag och Christopher har hängt ihop i tre år nu hihi :)
Vad önskar du att du gjort mer? Hm, trott på mig själv kanske,det har jag fått en del kagomål på under året haha.
Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig i onödan.
Största musikaliska upptäckten? Oj, ingen aning.
Vad gjorde du på din födelsedag? Blev väckt med presenter, solade, pussades, åt tacos och somnade med min favoritkille framför vår favoritfilm :)
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Alltså, klart det alltid finns något men jag har gjort det bästa jag kunnat så nej, inte egentligen.
Hur skulle du beskriva din stil i år? Enkelt med en romantisk tvist, typ. Ballerina eller boots + jeans + en söt blus har varit ganska standard.
De bästa nya människorna du träffade? Även om året varit bra så har jag varit fruktansvärt osocial, kan inte minnas att jag träffat sådär mycket nya människor. Ska bli ändrig på det 2016, lovar :)
Planer för 2016? Har så många, men den främsta är att hitta en ny lägenhet och skaffa ett riktigt jobb. Senare när Christopher kommit hem från Thailand hoppas vi på att äntligen få bli sambos på riktigt också, det ser jag fram emot. Trots att jag personligen haft ett jättebra 2015, känns det som ett förfärligt hemskt år för Sverige och världen. Därför skulle jag nästa år vilja engagera mig i någonting för att försöka skapa en förändrig, något bättre, även om jag inte riktigt vet vad ännu. Bara känner att jag måste göra NÅGOT.
Vad vill du säga till dig själv inför 2016: Keep going, you are getting there.

 

Gott nytt år allihop!  
RSS 2.0