-

-
 
 
 
Hittade först den här idén hos Pia och tyckte att det verkade vara en kul grej att göra. Så ja, här är ett inlägg med saker som jag inte skulle vilja ha i min garderob, enjoy!
 
Något som jag alltid har tyckt illa om är fransar och i synnerhet fransväskor av någon anledning. Hade jag gått runt med en sådan hade jag känt mig som Pochahontas eller en cowgirl något, så nja, nej tack på den! Fattar inte heller den här trenden med "lace up" som är överallt just nu, tycker inte det är så fint och vad har man under ens? Sååå inte jag.
 
Nåt annat som, till min besvikelse, också varit mycket på tapeten i höst är 70-talet och med det jazzbyxor, bootcut och utsvängt i allmänhet. Jag är kort och päronformad vilket betyder att jag är som störst runt lår/rumpa (tyvärr) och sådana här sorts byxor är inte särskilt smickrande på mig. Nej, tack Gud för skinny jeans!
 
Till sist har vi skorna från Isabel Marant. De har varit oändligt populära men är så långt ifrån min stil och jag tycker faktiskt att de är riktigt fula om jag ska vara ärlig.... Priset på några tusenlappar gör mig ännu mer konfunderad haha, men så är det! Finns garanterat massa plagg jag älskar som andra tycker är fula också :)
 
Vad säger ni, finns det något ni håller med mig om? Eller inte håller med om? Tell me!
 RSS 2.0