ONSDAG

weheartit.com/Sincerelyida
 
Hej alla morgonpigga! Kan behövas lite härlig inspiration gråa dagar som dessa, eller vad tycker ni?
Sitter just nu på tåget till Stockholm, efter en mysig kväll igår innehållandes middag med Alexander och sen övernattning i Christophers mammas lägenhet. Ha en fortsatt trevlig vecka så hörs vi om ett par dagar, kram 
 
 
 

HEJ FRÅN BORÅS

 
 
Tre bilder via instagram får summera min vistelse här hittills. Vädret har inte direkt visat sig från sin bästa sida (suprise, suprise) så har inte haft överdrivet mycket för mig. Tagit en fika med Malin på Viskan, proppat i mig all god mat Christopher lagar åt mig och till följd av det också tränat en hel del, haha. Ikväll kommer iaf Niko hit och umgås lite med oss, trevligt, trevligt. Nu ska jag, gissa tre gånger? Just det, äta!
 
Kram, ha en fin lördag♥
 

 
 
 
 

.

 
Nästa vecka åker jag och Christopher som sagt till Stockholm ett par dagar, ska bli så mysigt! Har varit där förr på några snabbvisiter, men kan inte direkt påstå att jag har superkoll på staden. Därför undrar jag om det är någon som har tips på bra resturanger, affärer och liknande? Gärna sånt man annars hade missat! Vad är era bästa små guldkorn och smultronställen? Tell me!
 RSS 2.0