WHO CARES IF EVERYTHING BREAKS UNDER ME, I DON'T NEED IT

Promenad häromdagen.
 
Det är fortfarande bitvis tungt, men jag försöker bita ihop. Maktlöshet, frustration och ständigt hög stressnivå tär på en både psykiskt och fysiskt, och det finns inte mycket lust eller inspiration till att skriva här. Så blir nog en liten paus här ett par dagar eller så, på återseende 

SPRING NEWS


 
Tröja med volang här // Mintgröna trosor här // Vit sommarklänning här // Fodralklänning i spets här // Klocka från Olivia Burton här // Vitt cami-linne här
Jag har inte varit inne på Nelly på e-v-i-g-h-e-t-e-r, så häromdagen bestämde jag mig för att kika runt lite. Bad move där kan jag säga, hittade alldes för mycket jag ville ha och det riktigt kliar i fingrarna nu! Men nej, inget ska klickas hem då jag just nu försöker hålla mig till en shoppingdiet som innebär att jag bara får handla nödvändigheter och lägenhetsprylar.
 
Fick tyvärr inte den lägenheten jag var och tittade på, men med över hundra sökande visste jag att mina chanser var rätt små...damn denna bostadsbrist alltså. Nåja, jakten går vidare och förhoppningsvis får jag tag i en fin snart :)
 
Ha en underbar söndag!
 

WHERE HAVE YOU GONE, JOE DIMAGGIO?

Var så fint väder ute idag så jag bytte gymmet mot en långpromenad istället, skönt med frisk luft och lite d-vitamin. Avlutade med några backintervaller och styrkeövningar, sen var jag lagom mör i benen kan jag säga!
 
Nu - ett avsnitt PLL och sen sova, godnatt alla fina ♥RSS 2.0