when you're alone, you're so alone

 
Hej alla fina.
 
Har åkt på en tråkig förkylning (jag som aldrig är sjuk!), men lite vårfina blommor som jag köpte med mig häromdagen piggar upp här hemma iallafall. Underhåller mig med kortspel på datorn och äter en massa Piggelin mot det onda i halsen så det går ingen större nöd på mig, men hoppas ändå på att vara frisk till imorgon ikväll ♥
 

Yeah you're worth the trouble and you're worth the pain

Yeah you're worth the trouble and you're worth the pain and you're worth the worry, I would do the same
 
jacka länk jeans länk väska länk skor länk
 
Checkar ut från den här (jobb)helgen med en önskeoutfit, älskar verkligen den rosa jackan med volanger :)
 
Förutom jobb så har mina föräldrar + lillebror varit här en sväng idag - våfflor hade de med sig också, man tackar. Fick dessutom en superbra inflyttningspresent i form av trädgårdsstolar och -bord, så nu kan jag sitta och njuta av vårsolen på min uteplats, underbart!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll♥

syskonhäng & stand-up

 
Sammanfattning av de två senaste helgerna:
 
 
Förra veckan var min fina lillebror här och hälsade på och sov över, vilket var supermysigt. Vi åt tacos, cyklade, besökte hembygdsparken och såg på film. Hoppa in ett extrapass på jobbet hann jag också med.
 
 
Nu till den här helgen - i fredags var vi och såg Johan Glans!! Min favoritkomiker, helt klart. Så jäkla roligt, jätteglad att jag lyckades få tag i biljetter dit. Följde med resten av familjen hem och sov där sedan och umgicks lite igår innan det bar iväg hem igen. Idag försöker jag mest göra så lite som möjligt, en perfekt söndag med andra ord.
 RSS 2.0