BEST OF BUDGET

 
Här kommer ett riktigt grymt budgettips från mig, nämligen Zaras parfymer! Jag luktade på en massa olika goda, men fastnade till sist för "Cherry" som är en ganska söt doft, vilket jag gillar. Det är en såndär perfekt parfym att bära med sig i väskan och spruta lite under dagen, ingen doft som sitter i flera timmar men priset gör att det inte är något att klaga på. Själv har jag min i gymväskan, toppen att bara stänka på sig några droppar efter duschen om jag ska iväg någonstans efter ★
 

PÅ VÄG HEM TILL MIG

 
Vet att jag skrev för nån dag sen att jag inte behövde så mycket nytt inför hösten, men hade spanat in denna jackan på Nelly och nu när de har 100 kr rabatt på jackor kände jag mig nästan tvungen att slå till! Kommer bli perfekt om några veckor när det börjar bli för kallt för vår- och sommarjackor, men det ännu är för tidigt att plocka fram ullkappan och parkasen. Du hittar den HÄR.
 

♥★♥★

Två nya armband som flyttat hem till mig den senaste tiden, tycker de är så söta! Älskar verkligen smycken med hjärtan och stjärnor och sånt :) Hittade dem på Ebay och de kostade ca. 8kr/st om jag inte minns fel, ett riktigt superkap!
 RSS 2.0