WISHES...

 
 
3 wanties
 
1 // 2 // 3
 
 Tre saker på min önskelista just nu! Linnet har jag redan i vitt och det används flitigt, skulle vara kul med en ny färg och just denna i beige har jag fastnat lite extra för. Blusen hittade jag på stan idag (finare i verkligheten) och planschen är ett absolut måste till den framtida lägenheten!
 
 
Har ni haft en bra Valborg? Själv har jag förutom att flänga runt på stan även ätit gott grillat och tittat på majbrasa. En lugn dag med andra ord, vilket jag tror behövdes då jag känner hur mina ögonlock börjar bli tunga nu...sängen nästa!

MOLLY GOES SHORTS

Blev så glad är jag kollade runt bland Gina Tricots nyheter och såg att mina favoritjeans har blivit shorts! Högmidjade och mycket stretch, precis som jag vill ha det. Än så länge fanns de bara i fyra olika färger, men tror och hoppas att det kommer fler när sommaren närmar sig. Ett par svarta är givet på min inköpslista! Du hittar dem här.

UPDATE +

 
+ Igår gick/cyklade jag sammanlagt över två mil, mina ben är såå trötta idag.
 
+ Spenderade sedan kvällen med mina syskon i min brors nya lägenhet och åt pizza och godis, det kunde jag faktiskt vara värd.
 
 + Jag klippte mig själv (topparna) innan och det blev faktiskt bra. Kan nog skjuta upp att gå till frisören några veckor till iaf, haha.
 
+ Imorgon ska jag på femårs-kalas för min lilla kusin, alltid så mysigt!RSS 2.0