SJUKDOMSEPEDEMI & GARDEROBSINVENTERING

 
Hej! Hoppas allt är bra med er, för det verkar som om halva Sverige gått och blivit sjuka nästan. För mig som är frisk som en nötkärna har det inneburit både inställda saker (= ledig måndag, tack för den) och att bli inringd på jobbet.
 
http://weheartit.com/Sincerelyida
 
Eftermiddagen ska jag spendera ute i solen och sedan ta tag i lite inventering och rensning av garderoben inför en ny säsong, vilket jag tycker är skoj. Resten av veckan bjuder bl.a. på personalmöte, risketta och dygnspass (ja, 24 timmar) på jobbet.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag!♥
 

GET MY HEAD IN THE GAME

 
Två bilder som lite sammanfattar mitt liv just nu - busshållplatsen på väg till jobbet + plugga körkortsteori. En massa nya saker som händer vilket är jätteroligt, men lite jobbigt också för mig som lätt blir stressad.
 
Idag har bestått av körlektion, ett kvällsdopp i havet och födelsedagsfirande, imorgon är det jobb som gäller så dags att sova nu, godnatt!

HÖST + SKOR = ♥

 
 Välkommen till min guide för den här höstsäsongens alla skor! Den som känner mig väl vet att jag älskar höst och älskar skor, och de två kombinerade är ungefär som himmelriket för mig haha. Överdriver inte ens när jag säger att jag gärna skulle ha velat ha vartenda par i detta inlägget i min samling...
 
 
 
 
1. Vagabond 2. Vagabond 3. Boohoo 4. Sixtyseven 5. Pier One 6. Bruno Premi
 
 
 
7. Tommy Hilfiger 8. Gabor 9. GANT 10. Even&Odd 11. Zign 12. GANT
 
Boots/kängor av olika slag är alltid ett säker kort- jag skulle gärna införskaffa mig en uppdatering av de klassiska svarta jag har. Sugen på ett par i grått eller brunt eller kanske med roliga detaljer som stenar/strass eller en söt rosett.
 
 
 
13. H&M 14. Dorothy Perkins 15. Topshop 16. H&M 17. Dorothy Perkins 18. H&M
 
Så länge det inte är allt för kallt brukar jag använda lågskor i olika utformningar. Tycker det är så himla fint med loafers, samtidigt som de är enkla att bara glida in i om man har bråttom. De bruna/rostrosa ballerinorna från H&M (nr. 18) äger jag redan, perfekta nu när vi går in i sensommaren.
 
19. Johnny Bulls 20. Buffalo 21. Tamaris 22. KMB
 
 
23. Gioseppo 24. Hunter
 
Stövlar har jag fastnat mycket för den senaste tiden, speciellt over-knee blev ju jättepopulärt förra året och jag är sugen på att införskaffa mig ett par om jag hittar några fina som passar mina korta ben (hoppas!). Till sist - gummistövlar. Det känns ju som att det är en bra investering när man bor i Sverige, eller?
 
Vilka är era favoriter?♥ Kram!
 
 
*Inlägget innehåller adllinks.RSS 2.0