My NIKEiD

 
Var inne på Nike's hemsida häromdagen och designade mina egna löparskor, här ovan ser ni resultatet! Min tanke var att jag skulle bli glad och pigg på att ge mig ut i löparspåret av dem, vilket jag tycker jag lyckades ganska bra med. Är annars rätt tråkig och klär mig mycket i svart, så var kul med lite färg för en gång skull! HÄR kan du också gå in och skapa dina alldeles egna Nike med olika färger och mönster, jätteroligt :)
 

I brought you daffodils in a pretty string but they won't flower like they did last spring


Mars, april, maj 2014.

life is easy when you're easy on the eye

life is easy when you're easy on the eye
 
1. Healthy Mix Serum Foundation från Bourjois // 2. Renew Hydrate Eye Cream från bareMinerals // 3. Doftljus Watermelon Lemonade & Peach Bellini från Bath & BodyWorks // 4. Bad- och duschcreme My Coconut Island från Treacle Moon // 5. Ögonbrynspenna Frame Define Brow Styler från bareMinerals // 6. Nagellack Is Mai Tai Crooked? från OPI, The Hawaii Collection.

 
Några beauty-relaterade saker som finns på min vill ha-lista just nu! Foundationen hittade jag ett test på hemma och tog med när jag skulle åka iväg ett tag och den var verkligen superbra. Osäker dock på om den skulle ge mig finnar efter ett tag eftersom min hy trivs bäst med mineralsmink, men värt att prova ändå.
 
Ögoncreme börjar det bli dags att börja använda nu, hittade en från bareMinerals som verkade bra och därifrån skulle jag också vilja ha en ny ögonbrynspenna eftersom min gamla är spårlöst försvunnen. Eftersom jag är en doftljus-fantast hade lite nya "somriga" varianter gärna fått flytta in hos mig nu, och varför inte ett nagellack i aprikos också, en färg som jag gillar lite extra för tillfället.
 
Men min favorit av produkterna ovan är ändå duschcremen, hittade den på Ica när jag och Christopher var och handlade och luktar på den typ varje gång vi är där haha, älskar kokos! Har en känsla av att den kommer finnas i min ägo inom en snar framtid.
 
Nr 1, 2, 5, 6 kan hittas här och nr 4 här bl.a. Ljusen från B&B Works finns tyvärr ej att köpa i Sverige.RSS 2.0