I'M WORKING SO I WON'T HAVE TO TRY SO HARD

Outfitbild via instagram.
 
Ska aldrig mer skriva att jag ska ta "en lugn vecka", för då blir det alltid precis tvärt om haha. Jobb för hela slanten blev det istället och till och med ett par timmar övertid. Min säng har aldrig varit så skön som när jag gick och lade mig igår och visste att jag inte behövde ställa väckarklockan :)
 
Nä, nu tänkte jag faktiskt köra ett träningspass då det var alldeles för länge sedan det hanns med. Kram på er!
 

JAG HAR FÅTT LÄGENHET!

 
Efter ett himla kämpande har jag - äntligen!- skrivit kontrakt på en ny lägenhet. Så glad! Den gamla hyresgästen har till 1e januari på sig att flytta ut, men antagligen skulle det bli tidigare så jag hoppas på det :) Ska bli så underbart att få inreda något som är bara mitt, som desssutom är tre gånger större än min förra studentlägenhet...Nu ska här letas inspiration och handlas möbler och inredning må ni tro!
 
 
 
 
 

SUNDAY

one two three
 
 
1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR
 
En fin kofta, en vardagsklänning som också går att klä upp samt en mysig tröja står överst på min önskelista :)
 
Idag är jag segare än segast, checkade ut från jobbet strax innan tolv igår kväll efter ett rekordpass på nästan 29 timmar. Trött? Ja! Men det är fina pengar så ska inte klaga :) Veckan som kommer ser åtminstone ganska lugn ut (än så länge) så ska passa på att fixa lite med ärenden och ta tag i den enorma tvätthögen som bara växer och växer...men först en varm dusch och sen tidigt i säng, kram!
 
 
 
 
 RSS 2.0